logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Pravda o tvrdé krupské realitě - I

18.03.2013

Vyhrožování, fyzické násilí, uplácení, manipulativní chování i velrybářství – to jsou hlavní praktiky lidí na krupské radnici.

Agrese, kterou nedávno předvedl starosta s dalším radním za přítomnosti tajemníka úřadu vůči zastupitelům Zdravé Krupky, jen potvrzuje to, o čem se již dlouho v Krupce hovoří.

Tak, jak ve své agresivitě slovně i fyzicky napadli opoziční zastupitele, kteří se na radnici dostavili v úředních hodinách, aby v souladu se zákonem a zájmy občanů pouze plnili svou práci zastupitelů, tak se dle kolujících informací chovají tito radní běžně, pokud se jim někdo znelíbí. Agresivně se chovají vůči každému, kdo si dovolí kritizovat jejich zneužívání funkcí na radnici. Nejde tedy o nějakou vymyšlenou pomluvu, ale o tvrdou krupskou realitu.

Důvodem přehnané starostovy agrese je jeho panická hrůza ze zveřejnění informací o skutečné podobě jeho řízení města, ukrytých v archivu města. Aby odhalení zabránil, je zřejmě schopen udělat COKOLI. Moc dobře ví, že by to znamenalo konec nejen jeho samotného, ale i jeho léta budované a nyní se rozpadající mocenské pyramidy.

Velrybářskou metodou, jíž se prostřednictvím radního K. Roučka nedávno zmocnil místní organizace ČSSD v Krupce, se snaží rozpadající se pyramidu podepřít. Určitě celé věci napomohli oba sociální demokraté, vynesení v komunálních volbách do ZM ne zrovna čistým způsobem - J. Novák a M. Sahulová. V prosinci se pak vnutil do MO ČSSD radní Rouček (zapojený již i v okresní ČSSD), aby si následně přivedl dostatek svých lidí, kteří mu pomohli usednout do křesla předsedy. V lednu byl přijat další nový „přesvědčený socdemák“ – samotný starosta Matouš. To, že se tito političtí turistě k přelití do další nové strany (po Severočeších, ČSNS, ČSNS 2005, Hnutí za harmonický rozvoj měst a obcí) odmítli na posledním zastupitelstvu města veřejně přiznat, jistě nesvědčí o tom, že by je trápilo špatné svědomí. Proč to tají svým voličům, vědí nejlépe oni sami. Jejich voliči se to jistě také záhy dozví.

Občan Matouš se již léta snaží v Krupce ovládnout celé politické spektrum. Skrze bývalého starostu M. Puchara ovládal ODS, přes F. Růžičku svého času KDU-ČSL, v jiném volebním subjektu mu vzorně slouží ředitel ZŠ Teplická T. Liška, KSČM získal na svou stranu po opakovaně zmanipulovaných volbách uplacením komunistických zastupitelů ( J. Dubský - post místostarosty a P. Kadavý - nedávno nový člen kontrolního výboru). Podmanil si i DSSS. Dnes se spolu s občanem Roučkem snaží zmocnit i dalších důležitých politických subjektů s cílem zajistit si na podzim roku 2014 (tj. za rok a půl) pokračování svého ovládání města. Hnáni jsou svou chorobnou touhou po moci, z níž tak rádi osočují každého, kdo si je dovolí kritizovat.

Co z toho pro občany Krupky vyplývá? Jediné!

Budou-li v Krupce v příštích volbách volit ODS, ČSSD, KSČM, případně KDU-ČSL a zřejmě i DSSS (či nějakou jinou stranu, do níž se zase přelijí zastupitelé za DSSS), tak zvolí především pány Matouše a Roučka. Na další volební období  tento neutěšený stav v Krupce jen dále zakonzervují.

(red.)


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.