logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Napsal nám další rozhořčený občan

21.05.2013

V těchto dnech nám napsal další spoluobčan. Přestože jde o anonym, rozhodli jsme se ho uveřejnit. Velmi dobře si uvědomujeme, jaké nebezpečí by autorovi jinak hrozilo. Praktiky vládnoucích politiků v Krupce jsou mnohým velmi dobře známy, proto se musí držet v anonymitě.

Vážení přátelé,

jako Váš sympatizant a volič pravidelně navštěvuji nejen stránky Vašeho facebooku, ale i webové stránky a musím přiznat, že se perfektně bavím já, celá má rodina a řada mých přátel. Konečně se člověku po tolika letech potvrzuje to, co jsme si domýšleli. Tedy, že Krupku olupuje stále jedna a ta samá banda velikých kamarádů.

Vypracovali si volební strategii, rozprostřeli své síly do několika volebních sdružení a stran a to tak, aby se opět všichni dostali ke korytu.
Je rok před volbami a řada z nich v čele se starostou zradila své voliče a přehodila kabáty na tu stranu, kde očekávají, že jím opět pšenka pokvete – tedy v ČSSD, kterou, jak jsme se dočetli tady v Krupce vede náš z našich daní placený – další uvolněný člen zastupitelstva města, předseda rady města a komise pro sport a kulturu.

Krupka je zřejmě tak bohatá, že si může dovolit platit dalšího uvolněného člena ZM. Pokud je mi známo, sportovní organizace fungovaly dříve a nepotřebují mít nad sebou žádného drába, placeného z našich daní. Pochybné „kulturní akce“ - pod vedením placeného obecního kašpara - jsou vyhazováním peněz. (Akce viz např. http://www.regiatv.cz/index.php?play=1360095632 – Aladin – trapná ukázka sádlem obaleného obecního kašpara – nevíme co na tom bylo k smíchu, propadali jsme se hanbou nad trapností toho člověka, (který, jak je vidět pocitem méněcennosti a soudnosti netrpí) a ubohostí starosty, jak něco takového mohl dopustit a strpět i účast „vyšumělých zpitých umělců “, ale na druhou stranu aspoň starosta ukázal, co si asi tak o většině lidí z našeho města myslí, a pokud se on bavil a takto pokleslá zábava ho neuráží, tak aspoň víme, jak ubohý člověk stojí v čele našeho města. Nebo další akce obecního kašpara - http://www.regiatv.cz/index.php?play=1362003778.

Naše „elita města“ organizovaně získala hlasy v komunálních volbách od svých voličů a to nejen z řad obyvatel jisté části Unčína, z řad sportovců , ale i obyvatel z pečovatelských domů, takže by si zasloužili obyvatelé pečovatelských domů zábavu v pěkném kulturním stánku, ale to by tady také musel ten kulturní stánek na úrovni být. Ale na druhou stranu, co si zasloužili, to také dostali - zábavu ve špinavé otřískané dožilé Střelnici za účasti ještě pochybnějších místních blekotajících „umělců“, pod dohledem obecního kašpara. Funkci obecního kašpara dříve zastával sám bývalý starosta města, tak nechápu, proč v jeho šlépějích nepokračuje i současný starosta a ušetřené peníze, které jsou vypláceny současnému obecnímu kašparovi by se mohly vrazit například do modernizace Domu kultury – Olympie.

Rád bych přispíval svými poznatky a byl bych velmi rád, kdybyste je necenzurovali a otiskli je v plném znění.
Nezlobte se, že budu přispívat jako anonym, žiji v Krupce dlouhá léta, vím příliš mnoho a obavy z následků, které by moje odtajnění následovaly, jsou oprávněné a mám v úmyslu toho ještě hodně napsat.
Pokud otisknete tento můj příspěvek na stránkách Vašich webových stránek, pak věřte tomu, že to, co píšu, není pouze můj názor a můj pohled na situaci v Krupce.


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.