logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Nespokojený občan Krupky je tu zas. Reaguje na příspěvek Ing. P. Malečka

25.05.2013

Vážení přátelé, děkuji Vám za zveřejnění mého příspěvku.

Názory na anonymní pisatele nejsou právě příznivé, je pravda, že jsem si mohl vymyslet nějakou přezdívku, nějaké jméno.Vyšlo by to na stejno, jako když se hlásím k označení - anonymní pisatel.

Naše vláda neměla problém odsouhlasit anonymní akcie na doručitele, díky kterým mizí peníze ze státních zakázek v kapsách korupčníků. Listinné akcie na doručitele neboli anonymní akcie na doručitele, neobsahují jméno osoby, která je vlastní. Jejich majitelé nejsou nikde uvedeni ani registrováni. Mnoho odborníků se shoduje na tom, že jsou to právě listinné akcie na doručitele, které zásadním způsobem napomáhají korupčníkům.
Tak proč bych si měl já vyčítat, že své jméno nezveřejním. Moje anonymní příspěvky nejsou ničím jiným, než pohledem občana – občanů města Krupky na dění v našem městě i reakce na příspěvky zastupitelů Zdravé Krupky.

Můj dnešní příspěvek se bude týkat článku s názvem „Utajit exekuci na haciendu šéfa Sportu Krupka se radnici nepovedlo“, jehož autorem je Ing. P. Maleček, zastupitel a obyvatel Dolního Maršova. Měl bych několik připomínek k obsahu a také jednu zásadní otázku.

V prvé řadě je všem známé, že se buduje a to nejen v místě bydliště zastupitele Saiferta, a jak je vidět i nemožné je možné, ale, jak pro koho, řadoví občané, nemají nárok, jen držet hubu a krok.

Neshoduji se s názorem, že cena usedlosti je kolem 8 mi mil. Kč. Vzhledem k rozloze pozemku stavebního a součtu všech pozemků o rozměru 4.619m2 (informace čerpány z volně přístupného katastru nemovitostí) – si dovoluji tvrdit, že minimální hodnota tohoto majetku je 16 mil.Kč.

Z doby, kdy byly ještě na stránkách Radnice občanům města Krupky poskytovány údaje vztahující se k prodeji nemovitostí z majetku města a občané se oprávněně mohli dozvědět komu byl majetek města prodán a za kolik, jsme se mohli dozvědět, že dne 2.května 2007 schválilo zastupitelstvo města Krupka odkoupení bytových jednotek http://www.krupka-mesto.cz/data/usneseni_zastupitelstva/34.pdf strana pátá.

(Lidičky, vidíte na straně páté, to co já? Z toho seznamu by se dala vybrat partička ……….!!!!!!!!!. )

BJ.č. 116/2, 116/3 a 116/4 - při jednoduchém náhledu do Katastru nemovitostí a zadání čísla popisného a části obce lze zjistit majitele nemovitostí.
Jedná se o dům se čtyřmi bytovými jednotkami, z toho výše citované bytové jednotky jsou ve vlastnictví jmenovaného a na všechny je dán exekuční příkaz k prodeji nemovitosti. (V domě jsou ještě dva nebytové prostory, které jsou ve vlastnictví Města Krupka.)  Ve výše uvedeném usnesení je zapsáno, že byl jmenovanému schválen prodej bytové jednotky č. 173/13 - za 401 000,- Kč – při náhledu do katastru nemovitostí je u této BJ. zapsán jiný majitel. Dle informací se cena za bytovou jednotku skládala z dluhu na nájemném a z prodejní ceny bytu, byt je již několikrát přeprodán.

V článku Ing. Malečka je věta - „A tak se v Krupce nemluví téměř o ničem jiném, než o tom, jakpak asi p. Saifert ke své haciendě a exekuci na ní přišel.“
Jak k haciendě přišel? - Byly zkrátka lepší časy, zástavní právo smluvní v katastru nemovitostí znamená hypotéku a ta když se řádně nesplácí, tak nastoupí exekuce, to je jedna z možností. Prostě nastaly chlapcům z partičky špatné časy!

A nyní k mé otázce – je tu jeden velký otazník.
Obchodní firma: SPORT KRUPKA, s.r.o.
Sídlo: Krupka, Mariánské náměstí 22, okres Teplice, PSČ 417 42
Identifikační číslo: 254 06 621

Výlučným majitelem této společnosti je Město Krupka.
Jednatelem společnosti, který jedná jménem společnosti samostatně je Zdeněk Saifert.
Předseda dozorčí rady:
Ing. Zdeněk Matouš
Člen dozorčí rady:
Ing. Milada Sahulová
Člen dozorčí rady:
Mgr. Tomáš Liška
(Informace volně k disposici v obchodním rejstříku a na http://www.sportkrupka.cz/sportkrupka.html.)
Podle přílohy k účetní závěrce založené ve sbírce listin obchodního rejstříku za rok 2011 je uvedeno, že Sport Krupka má průměrný evidenční počet zaměstnanců 40 – osobní náklady na zaměstnance jsou 10.342.019 Kč – když to zprůměrujeme – nutno dodat - na Krupku slušné výdělky! Však také zaměstnanci doslova a do písmene starostovi žerou z ruky a při volbách - viděli jste to? To byl šrumec!

Otazník se týká Z. Saiferta – Je na výplatní listině Sportu Krupka – neboli Města Krupky – jako hlavní technik – údržba města - http://www.sportkrupka.cz/udrzba-index.html - telefon 606 684 777 nebo předkládá městu fakturu za svou činnost jako fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku? Protože další činnost jmenovaný vykonává i u firmy Rossoa ve funkci mistra – telefon
606 684 777 - http://rossoa.webnode.cz/nas-tym/. Má to ten chlap dobře zařízené - dvě práce, dvě různé firmy, dva příjmy a ještě něco kápne za funkci jednatele společnosti, atd. atd., ale jo, proč ne, budiž mu přáno, ale sakra proč mu vytváří podmínky Město Krupka a platí člověka z peněz daňových poplatníků, když tento člověk evidentně v pracovní době, za kterou je placený Městem Krupka, se zdržuje u jiné firmy, nebo, že by hlavní technik Sportu Krupka měl volnou pracovní dobu – no to snad ne!

Informace o firmě Rossoa najdete rovněž na této adr. http://www.rossoa.com/ - pro případ, že byste chtěli využít nabídky této firmy.

Mám dojem, že přes Sport Krupka mizí hodně peněz z rozpočtu města Krupky, je to fakt „dobrá“ zašívárna a pračka peněz.

Sport Krupka by začal vydělávat, až když by se dostal do soukromých rukou, do soukromých rukou starosty města.

Autor: nespokojený občan města Krupky


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.