logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Děsivá zpráva pro Matoušovu radnici

09.08.2013

Omlouváme se za rušení prázdninové pohody, ale tato zpráva stojí za to. 

Radniční noviny přestanou být "hlásnou troubou radnice"

Včera dne 8. 8. 2013 schválila Poslanecká sněmovna PČR změnu zákona, který se týká médií vydávaných radnicemi k informování občanů. Změna spočívá v tom, že radnice musí dát ve svých médiích prostor pro vyjádření své opozici v zastupitelstvu. Proč? Radnicí vydávaná média jsou financována z daní všech občanů, ale přesto jsou zneužívána jen k propagaci názorů úzké skupiny lidí, které radnici a město ovládají.

Krupská radnice ovládaná starostou Matoušem a jeho úderkou přisátou na rozpočet města je v tomto ukázkovým příkladem. O problémech správy města se v měsíčníku RADNICE nic nedočtete. Převážně je naplněna články, které přímo či nepřímo oslavují osoby v čele radnice. Vedle toho, že v ní panuje vůči názorům opozice v zastupitelstvu tvrdá cenzura, která je obvyklá v těch nejhorších totalitních režimech, je navíc RADNICE lidmi v čele města zneužívaná k šíření smyšlených lží a dokumentů, které mají opozici v zastupitelstvu v očích občanů poškodit, jak dokázaly i závěry policejního vyšetřování.

Na tuto špinavou práci si vedení radnice najalo mediálního odborníka M. Křivohlavého, který se léta živil obhajobou kontroverzních průmyslových provozů, které svým hlukem, zápachem a prašností těžce poškozovaly životní prostředí a tím zdraví občanů. A tak za cca půl milionu korun ročně z rozpočtu města utváří M. Křivohlavý podobu městské tiskoviny propagující z daní občanů Krupky „ lidskou elitu“ sedící v čele krupské radnice, která za podpory zastrašených či uplacených zastupitelů poškozuje celé město.

Změnu zákona, kterou se omezí zneužívaní tiskovin vydávaných radnicemi, musí ještě schválit Senát PČR a podepsat prezident. Nezbývá než věřit, že v nastávajícím blázinci rozpouštění se sněmovny a mimořádných voleb na to zbyde čas. Pak by se od 1. 1. 2014 mohli občané Krupky za své daně konečně dočkat vyvážených informací o tom, co se děje na krupské radnici.

Avšak nebude vyhráno, i když bude změna zákona uvedena v život. Lze si s úspěchem vsadit na to, že v takovém případě starosta Matouš měsíčník RADNICE raději obratem zruší. Nemůže přece připustit, aby se občané Krupky dověděli pravdu o tom, jak i se svými komplici řádí na krupské radnici a plundruje rozpočet a majetek města Krupky –tedy, když zmožen dřinou ve „prospěch krupských občanů“ zrovna nerelaxuje ve své luxusní vile v lázeňské čtvrti TEPLIC. I toto mu pomáhá krýt jeho a jím cenzurovaná RADNICE.

(red.)


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.