logo

  Vrátíme Krupce dobrou pověst



Zdravá Krupka

Pozvánka na 12. zasedání Zastupitelstva města Krupka

17.09.2013

V pondělí 23. září se bude konat ve výstavní síni MěÚ Krupka 12. zasedání Zastupitelstva města Krupka - Pozvánka

Zastupitelé Zdravé Krupky Vás všechny zvou k účasti na tomto zasedání. Zbabělost vedení města přetrvává, a tak se začne opět jednat již v 9.00 hodin. Takto stanovený začátek vypovídá již třetím rokem  mnohé o charakteru současného vedení města a o jeho nevůli střetnout se tváří tvář s širší krupskou veřejností.

Zastupitelé Zdravé Krupky vyzvali dle jednacího řádu k zařazení dalšího bodu do programu zasedání Přijetí obecně závazné vyhlášky (OZV), která zruší či bude regulovat v Krupce hazard, který je podhoubím celé řady sociálně-patologických jevů, s nimiž se v Krupce setkáváme.

Jak se postaví vedení města s podporou většiny zastupitelů k návrhu ZK, tj. k zařazení bodu zrušení či regulace hazardu v Krupce do programu zasedání, lze očekávat. Proto by bylo dobré, kdyby se přišli občané Krupky podělit s vedením a zastupiteli města o své zkušenosti. Vedení města si je velmi dobře vědomo toho, že žádnou podobnou diskuzi nemůže připustit, a proto  i nadále stanovuje začátek zasedání na dopoledne, kdy většina občanů Krupky pracuje. 

(red.)


Vaše emailová adresa nebude použita k jiným účelům.
Odběr novinek se dá odhlásit v každém přijatém emailu.